https://punchpr.nl/diensten/_400____NL

 

Next to doing the right thing, the most Important thing is to let people know you are doing the right thing.
- John D. Rockefeller

 

Strategie 

Achter elke reclame-uiting bevindt zich een idee. Gedegen onderzoek is noodzakelijk voor  de grondslag van het idee.  Na de geboorte van het idee,  komt de praktische uitwerking.  

  • Welke resultaat willen wij krijgen (marketingcommunicatiedoelstellingen)
  • Wat willen wij vertellen (de propositie) 
  • Voor wie is de boodschap bedoeld? (doelgroep) 
  • Hoe visualiseren wij ons idee (concept en vormgeving)
  • Welke kanalen gebruiken wij hier voor (instrumenten en mediakeuze)
  • Welk effect sorteren wij?
     

Fotografie 

De samenleving is erg visueel ingesteld. Computers, televisie, billboards, social netwerk de consument kijkt de hele dag.  Een beeld is meer dan honderd woorden. Wij ontwikkelen een passend visueel concept voor uw bedrijf. Een fotoshoot, een fotoreportage of een bedrijfsfilm, passend bij u.

 

Social media

Social media is veranderd van particulier vermaak in een krachtig communicatie-instrument.  Samen met u zoeken wij naar wegen om op de juiste manier de doelgroep te bereiken. 

     

Creatieve oplossingen 

Creativiteit in marketingcommunicatie wordt vaak duur betaald.  Wij zoeken voor u naar creatieve oplossingen die in dienst staan van het resultaat. No nonsens. 

 

Vormgeving

Met alleen teksten zijn wij er niet. Wij verzorgen voor u het totale visuele concept. Van een flyer tot uw eigen magazine, van web-design tot relatiegeschenken. Geen afgezaagde ideeën, maar onderscheidende, in-het oog springende ontwerpen.

     

Evenementen

Natuurlijk kunnen wij ook uw persconferenties, beurzen, lezingen, en klantenacties organiseren. Wij zorgen voor een goede samenwerking tussen de betrokken partijen, want een goed verlopend gezellig evenement draagt bij aan het positieve imago van uw bedrijf.

 

Intern

Er zijn vele boeken geschreven over interne arbeidsverhoudingen. In feite zijn er twee zaken belangrijk: goede informatievoorziening voor het personeel en grote betrokkenheid met het bedrijf van de mensen op de werkvloer. Wij hebben creatieve plannen om dat te bewerkstelligen. 
     

Content

Een jaarverslag, een column of een persbericht? Elke tekst vraagt om zijn eigen aanpak en elk merk trouwens ook. Wij vinden het een uitdaging  om van elke tekst iets unieks te maken. Het is onze professie.  

 

The difference between a squirrel and a rat is PR